تبلیغات
بیر موزیک - گفتگوی انریکه با طرفدارانش در فی.۳٫ب.ک،فردا
 
بیر موزیک
دانلود آهنگ و فیلم با لینک مستقیم
                                                        
درباره وبلاگ

به کامل ترین وبلاگ انریکه خوش اومدید
لطفا برای زیباتر دیدن وبلاگ از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید
تلفن تماس
09187999262
Mohammad.asadi93@yahoo.com
مدیر وبلاگ : mohammad asadi
نویسنده
نظرسنجی
به نظر شما قویترین و قشنگترین آلبوم انریکه کدام است؟













آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز تا حالا:
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
[ این وبلاگ را به علاقه مندیها اضافه کنید ] این وبلاگ را صفحه خانگی خود بکنید

انریکه از آخرین چت با طرفداراش تو فی۳بوک خیلی خوشحال بود و در ادامه توی پیج رسمیش تو فی۳بوک گفته :

انریکه : “این هفته، روز پنجشنبه ۴ آپریل (۱۰ شب به وقت گرینویچ ) سوالاتون رو برام تو فی۳بوک بذارید.احتمالا به تعداد زیادی ازونا جواب میدم .”

طبق ساعت رسمی و فعلی لندن ۴ و نیم ساعت اختلاف داریم …به وتت کشور ما میشه از ساعت ۲:۳۰ دقیقه نیمه شب روز جمعه

 

Hey guys! I had a really good time chatting online with you last week. I’m going to do it again for the entire month of April. Leave me your questions on Fa3book Thursday April 4th at 6 PM EST (3 PM PST, 10 PM GMT). I will try to answer as many as possible.

 

آدرس توییت انریکه …

 

آدرس فی۳بوک انریکه برای چت فردا …





نوع مطلب : خبرهای جدید انریکه، 
برچسب ها : گفتگوی انریکه با طرفدارانش در فی.۳٫ب.ک، فردا،